Coaching

Nu ben ik in Eindhoven werkzaam als Coach en ik bied Enneagram Workshops en -interviews aan. Ik heb niet alleen mezelf in beweging gekregen, maar ik ben ook te weten gekomen wat ik nu echt wil. Door deze ervaring kan ik ook jou begeleiden. Ik weet als geen ander hoe het is om terug te vallen en keer op keer jezelf op te moeten rapen. Maar nu weet ik dat ik energie krijg als ik echt mijn eigen keuzes maak.

Ik vind het fijn mijn volle aandacht aan je te geven en je dan te helpen in je persoonlijke ontwikkeling. Mijn kwaliteiten zijn o.a. goed kunnen luisteren, erkennen, een groot empathisch vermogen, confronteren en spiegelen.  Het doel van de gesprekken is je te begeleiden bij het komen tot je eigen oplossingen. Ik ga er vanuit dat ieder mens uniek is en iedere vraag zijn eigen unieke antwoord heeft.

Omdat ik graag buiten ben, werk ik vaak wandelend, maar natuurlijk kunnen we ook binnen bij een kop koffie of thee in gesprek gaan. Maak hierbij jouw eigen keus.

 

Alles wat tijdens de gesprekken voorbij komt is vertrouwelijk en zal ook zo door mij behandeld worden. Als counselor werk ik volgens de Ethische Code voor Counselors en Coaches.

 

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

18.04 | 11:30

Interessant deze materie! Prettige opbouw en heel duidelijk uitgelegd. Superfijn dat Els alle omschrijvingen heeft opgestuurd om thuis nog eens rustig te lezen.

...
07.10 | 14:07

Goed gesprek gehad tijdens de wandeling, ik heb er veel aan gehad.

...
19.10 | 16:14
Ethische Code heeft ontvangen 1
05.06 | 11:43
Home heeft ontvangen 2
Je vindt deze pagina leuk