Welkom in het Gastenboek van Els

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Heidie van Zwol, 12. mei, 2017
Beste Els, je hebt veel werk en aandacht besteed aan je workshop Enneagram van 9 mei jl. Ik vond het verrassend dat de bibliotheek de gelegenheid biedt tot het geven van dergelijke workshops. Hartelijk dank ook voor de vriendelijke ontvangst.

E-mail:
Geschreven door Frieda Molter, 24. jul, 2016
Geschreven door Frieda Molter 24 Juli 2016

Gisteren ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met Enneagram, Els geeft er een duidelijke en persoonlijke uitleg aan en ik vond het erg verhelderend
Ik zal haar zeker nog een keer benaderen .Het moed nog even bezinken.
E-mail:
Geschreven door Angela Wellink, 4. nov, 2015
Afgelopen zondag 1 november, hebben we met 6 vriendinnen een workshop op locatie gehad van Els. We begonnen in de tuin en gingen daarna naar binnen. Erg leuk en leerzaam om jezelf via het enneagram beter te leren kennen. Het Enneagram beschrijft negen verschillende types mensen, die zich onderscheiden door patronen in hun denken, voelen en doen. Het Enneagram vertelt je iets over je zwakke en sterke punten en je drijfveren.
Els heeft op een verhelderende en enthousiaste manier inzicht gegeven in een eeuwen oud persoonlijkheidsmodel. Een feest van herkenning!
Geschreven door Liselotte, 16. apr, 2015
Via vrijwilligerspunt heb ik bij Els een workshop over het enneagram bijgewoond.
De workshop was zeer interessant en Els vertelt op een boeiende en duidelijke manier.
Erg leuk en leerzaam om erachter te komen welk type je hebt en welke eigenschappen daarin goed voor je werken en waar je de keuze hebt om dingen te veranderen of te verbeteren die minder goed voor je werken.
E-mail:
Geschreven door Stefan, 22. mrt, 2015
Erg leerzame workshop die op originele wijze is vormgegeven. Els weet je interesse op een enthousiaste en prettige manier te wekken voor de methode die je meer inzicht kan geven in je eigen handelen en dat van anderen. Zinvol voor jong en oud. Keep up the good work!
Geschreven door Iriah, 1. feb, 2015
Ik hoop dat veel mensen jouw enthousiasme en inspiratie ontdekken.
Geschreven door Marjan Verboom- Engelman., 23. nov, 2014
Voor het eerst maakte ik kennis met wat een enneagram voor je kan betekenen en dat dit een handvat kan zijn om inzicht te krijgen in je persoonlijkheid.
Heel duidelijk en met passie uit de doeken gedaan door Els, die haar uiteenzetting omlijstte met testjes en vragen waar weer discussies uit voortkwamen.
Het drankje en hapje maakte deze interessante middag compleet!
Ik ben daar zeker wijzer van geworden!
E-mail:
Geschreven door Carla Bouman, 19. nov, 2014
Enige tijd geleden kreeg ik, samen met een paar anderen, zomaar een mini-workshop aangeboden van Els. Het ging over het Enneagram. We werden aan de hand van allerlei vragen verzocht achter ons "type" te komen, het type, dat het meest bij jou past. Het is leuk om dat te weten. Maar interessanter is het om te weten, wat jouw goede eigenschappen zijn. Maar tegelijkertijd ook, wat jouw valkuilen zijn. Het fijnste is om daaraan te werken, zodat je iets meer van de overige 8 "types" overneemt en je op die manier evenwichtiger in het leven komt te staan. Een aanrader!

Nieuwe reacties

18.04 | 11:30

Interessant deze materie! Prettige opbouw en heel duidelijk uitgelegd. Superfijn dat Els alle omschrijvingen heeft opgestuurd om thuis nog eens rustig te lezen.

...
07.10 | 14:07

Goed gesprek gehad tijdens de wandeling, ik heb er veel aan gehad.

...
19.10 | 16:14
Ethische Code heeft ontvangen 1
05.06 | 11:43
Home heeft ontvangen 2